уторак, 31. јануар 2012.

Обустављено издавање персонализованих картица за старије од 65 година

Због изузетно хладног времена и чињенице да је велики број Београђана, на жалост, сачекао последњи дан пред почетак рада Бус Плус система 1. фебруара да би извадио персонализоване картице, предузете су ванредне мере за смањење гужви.

Донета је одлука да суграђанима старијим од 65 година досадашње карте важе све до 15. фебруара, због чега ће издавање персонализованих картица за ову категорију путника сада бити обустављено.
Суграђани старији од 65 година који до сада нису извадили персонализоване картице то ће моћи да ураде у периоду од 5. фебруара до 15. фебруара, а у овим хладним данима треба да остану код куће.

Упркос чињеници да ради чак 56 шалтера створиле су се велике гужве и то по изузетно хладном времену, саопштавају из БусПлус система.

У намери да и овога пута изађе у сусрет Београђанима, БусПлус је предузео низ мера за превазилажење ове ситауације.

На свим местима врши се подела бројева како би грађани знали када тачно долазе на ред, дакле у које време. На локацији „Палата Београд" биће дуплиран број шалтера јер је у затвореном простору како грађани не би чекали на отвореном. Донета је одлука, да у колико и поред свих ових мера суграђани који не стигну да изваде картицу а добију број о заказаном термину могу да га користе као валидну карту до 5. фебруара.

Подсећамо да сви грађани на 800 продјних места могу да купе папирну неперсонализовану карту која им важи три месеца а допуњава се износом до 600 динара, те и на тај начин могу да плате вожњу превозом док не изваде персонализовану картицу.

Напомињемо да ће персонализоване картице моћи да се изваде и после 1. фебруара, додатна места се неће гасити све док буде било потребе, а након тога шалтери за добијање ове врсте картица наставиће да раде у пословницама МТС-а, објектима Темпа, Ерсте банке, Скендер Беговој у ГСП-у и шалтерима Ласте, саопштавају из БусПлус система.
 Погледајте фотогалерију гужви за издавње БусПлус картица:


Београђанка
Београђанка
Гужва је била и у Скендер Беговој улици где су Београђани чекали на улици упркос леденом времену

Нема коментара:

Постави коментар

Поштовани читаоци, почев од 24 марта 2012 г. коментари ће се објављивати само преко нашег сајта, ради бољег праћења истих. Хвала на разумевању.