четвртак, 26. јануар 2012.

У граду очишћено, на регионалним путевима проблем Пударци- Камендо, Врчин насеље Равнице

Путеви првог приоритета у Београду су очешћени, а потескоћа има у неким приградским насељима, речено је у Београд путу.

Како је наведено, у приградским општинама има неколико локација на којима се саобраћај отежано одвијао због снежних наноса. У питању су регионални пут Барајево - Глумчево брдо, и Пударци - Камендол где ће бити упућене две машине да помогну у рашчишћавању пута
.

Наведено је и да има проблема на окретници аутобуса у Врчину у насеља Равница и Раља Губеревац због пада грања са дрвећа на пут.

На чишћењу улица ангажовано је 146 екипа, од којих у граду 103, на локалним путевима на подручју града 23 екипе и на регионалним путевима још 20 екипа. У Београд путу је речено да се на рашчишћавању снега ради пуним интензитетом и да ће се тако и наставити с обзиром да се падавине настављају и током дана.

У Београду нас очекује хладан и облачан дан са снегом умереног интензитета,који ће,како сазнајемо у Радарском центру РХМЗС престати да пада по подне. Највиша дневна температура 0 степени.

Нема коментара:

Постави коментар

Поштовани читаоци, почев од 24 марта 2012 г. коментари ће се објављивати само преко нашег сајта, ради бољег праћења истих. Хвала на разумевању.