недеља, 15. јануар 2012.

Да ли је на помолу нова коалиција у Гроцкој?

У петак увече, за дочек Српске Нове Године, у просторијама СПО-а у Гроцкој окупио се већи број чланова СПО-а, ДСС-а, НС-а и једне Групе Грађана. Уз скроман асортиман јела и пића домаће радиности дочекана је Српска Нова Година. О могућој новој коалицији нико није желео јавно да прича, али се "шушка"  да ће вероватно бити формирана.
С дуге стране у Пударцима у дому културе,  како незванично сазнајемо, чланови и симпатизери СПС-а  су организовали славље поводом прославе Српске Нове, уз бесплатну храну и пиће, као и уз музику уживо.


1 коментар:

  1. Човек је на првом месту човек, а затим члан партије... колико мало треба да се једно дружење и размена пријатних речи протумачи како одговара предизборној политичкој кампањи... понекад се запитамо да ли вредимо само толико колико вреди наша странка...Да има више дружења међу људима, било би мање изговорених ружних речи... Вече је било пријатно, а они који нису желели да се друже могу само да нам завиде... Штета што се то вече није чила позната песма "Не може нам нико ништа..."

    ОдговориИзбриши

Поштовани читаоци, почев од 24 марта 2012 г. коментари ће се објављивати само преко нашег сајта, ради бољег праћења истих. Хвала на разумевању.