субота, 18. фебруар 2012.

Саопштење за Јавност СНС-а Гроцка

Општински одбор Српске напредне странке у Гроцкој,  констатује да су чланови СПС-а, предвођени групицом плаћеника једне групе грађана из Калуђерице, на најгрубљи могући начин кренули у кампању против чланова Српске напредне странке. У том циркусу који покушавају да нам наметну ми нећемо учествовати, већ ћемо на начин како то доликује странци која ће после ових избора преузети власт, водити кампању у разговору са нашим грађанима, издавањем програма и предлога за решавање њихових проблема. Такође, обавештавамо наше грађане да се општинска власт скандалозно понаша, и ускоро ћемо изаћи са бројем запослених у последњих два месеца, нарочито у ЈКП Гроцка, и Водоводу. Од народних пара плаћају људе који воде пропаганду против свих који не мисле исто. Након победе, извршићемо ревизију свега што је ова општинска власт урадила на штету грађана, и у складу са тим поднећемо кривичне пријаве.

1 коментар:

  1. nista nije cudno kad je sps u pitanju pogotovo na ovoj teritoriji predstavljaju se kao patriote a za izbegle i interno raseljene nisu uradili nista a opstinu su u ovih 20 godina totalno devastirali.A sada sa djavolom sto tikve sade to je posebna prica ,odlicno se uklapaju u ovuspregu vlasti i kriminala i partokratskre drzave Normalno da im smeta neko ko ce ih iz svega toga dovesti pred lice pravd

    ОдговориИзбриши

Поштовани читаоци, почев од 24 марта 2012 г. коментари ће се објављивати само преко нашег сајта, ради бољег праћења истих. Хвала на разумевању.