петак, 3. фебруар 2012.

Возила јавног градског превоза на линији 304 је од јутрос од 5.40 часова су у застоју у Ритопеку због снежних падавина

Со је посута на свим критичним местима. На градским саобраћајницама првог приоритета се интезивно ради, максимално је ангажовано 96 камиона и 36 мултикар возила, док на регионалним путевима и Панчевачком мосту ради 22 камиона , рекао је дежурни инжењер те службе Зоран Јовић.


Највећи застоји су на Бранковом и Панчевачком мосту у смеру ка граду, као и са Чукарице и Бановог брда такође у смеру ка граду. Такође, појачан је интензитет саобраћаја на прилазима Аутокоманди и у делу према Славији.

Возила јавног градског превоза на линији 304 је од јутрос од 5.40 часова су у застоју у Ритопеку због снежних падавина - рекао је дежурни диспечер Градског саобраћајног предузећа "Београд" Зоран Станојковић.

Свуда у Србији пада снег. У престоници је почео синоћ да пада, тако да је формиран снежни покривач око 10 центиметара, кажу у РХМЗС. Снег ће интезивно падати и у току преподнева, а највиша дневна температура ће бити - 7 степени.

Нема коментара:

Постави коментар

Поштовани читаоци, почев од 24 марта 2012 г. коментари ће се објављивати само преко нашег сајта, ради бољег праћења истих. Хвала на разумевању.