понедељак, 15. октобар 2012.

Јавни позив за достављање захтева за право закупа пољопривредног земљишта

Секретаријат за пољопривреду данас је упутио јавни позив за достављање захтева за право пречег закупа са потребном документацијом ради израде Годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији града Београда за 2013. годину. Рок за достављање захтева са потребном документацијом је 30. октобар до 16 часова.
Захтеве за право пречег закупа са потребном документацијом могу доставити сва правна и физичка лица која су власници функционалног система за наводњавање и одводњавање, рибњака, вишегодишњих засада старијих од три, а млађих од 15 година у роду, винограда старијих од три године, а млађих од 30 година у роду, функционалних пољопривредних објеката, који се налази на пољопривредном земљишту у државној својини на територији града Београда, као и правна и физичка лица која су власници објеката за узгој и држање животиња и која се баве узгојем и држањем животиња на територији града Београда.
Више ... 

Нема коментара:

Постави коментар

Поштовани читаоци, почев од 24 марта 2012 г. коментари ће се објављивати само преко нашег сајта, ради бољег праћења истих. Хвала на разумевању.