недеља, 22. јул 2012.

Трагом догађаја

Прелиставајући догађаје и информације са друштвене мреже фејсбук, наишли смо на једну хуманитарну акцију коју ће организовати један грађанин са наше општине. Ради се о господину Срби Суботићу из Калуђерице, који намерава у клубу "Дангуба" да реализује хуманитарни концерт за помоћ блуз музичару Бранку Балошу. Успели смо да контактирамо господина Србу и за нашу редакцију је дао кратку изјаву:

Већ дуже време у мојој групи пријатеља се налази господин Бранко Балош (за Бранка Балоша), и кроз неке разговоре а после и кроз постове које је господин Бранко постављао , сазнао сам да је Бранко оболео од неких срчаних компликација и да више не може да свира, јер свирање бубња захтева и неку физичку активност. Бранко се у пар наврата обратио за помоћ пријатељима , међутим колико ја знам, за сад осим једне донације слике нико није реговао. Ту слику је требао сам да прода, а нисам сигуран и да је успео у томе.
Више ......

Нема коментара:

Постави коментар

Поштовани читаоци, почев од 24 марта 2012 г. коментари ће се објављивати само преко нашег сајта, ради бољег праћења истих. Хвала на разумевању.