понедељак, 28. мај 2012.

Састанак представника “нове коалиционе већине “ и председника Скупштине општине Гроцка из претходног сазива, Гораном Пекарским

Сазнајемо - Данас у преподнедвним часовима, одржан је састанак председника Општинског одбора СНС-а Гроцка, Драгољуба Симоновића и представника Демократске странке Србије Спасоја Живановића са председником Скупштине Општине Гроцка из претходног сазива,Гораном Пекарским. Састанак је одржан поводом захтева СНС-а, ДСС-а, УГ "Блажо Стојановић и СДПС-а, за одржавање хитне седнице Скупштине Општине, ради потврђивања скупштинске већине која је направљена 24. маја и уредно предата на писарници општине. Разговор је протекао у коректној атмосфери, уз обећање садашњег председника Скупштине општине, да ће уважити и размислити о предлогу нове општинске већине за раније одржавање седнице Скупштине општине Гроцка.
Према информацијама које је добила НашаГроцкаИнфо, из ивора коалиционе већине, од тренутног председника скупштине, Горана Пекарског, затражено је да се конститутивна скупштина закаже бар недељу дана пре, тачније 8 јуна. Тог датума истиче 15. дана од предаје потписа одборника који ће сачињавати већину. Незадовољство је велико зато што се чека 15. Јун за одржавање седнице, очигледно се жели да се добије на времену, истичу у коалициној већини. Уколико се овај услов не испуни, “потписници већине” ће, како незванично сазнајемо, организовати трибине и протесте. Одговор се очекује до среде.

Нема коментара:

Постави коментар

Поштовани читаоци, почев од 24 марта 2012 г. коментари ће се објављивати само преко нашег сајта, ради бољег праћења истих. Хвала на разумевању.