четвртак, 15. март 2012.

БусПлус мења ред вожње Ласте?

Ластин полазак на линији 365 Београд-Камендо-Живковац, са поласком у 7:20h, од јутрос саобраћа од 6:45h, са повратком из Живковца у пола 9. Пошто није било никаквог обавештења, претходних дана, о тој промени, путници који путују тим поласком били су принуђени да траже алтернативни превоз или да сачекају следећи полазак у 8h. Тај полазак не иде преко Камендола, а ни до Живковца, па је доста путника ускраћено за превоз до својих места
. Већина путника тог полазака је из ноћне смене или запослени у школама. Одржан је протест путника на самој станици и тражено објашњење због чега је померена сатница поласка. Од запослених смо сазнали, по неким њиховим информацијама, да је БусПлус преко дирекције за јавни превоз синоћ донео одлуку да помери споран полазак. Незадовољни путници су организовали на лицу места петицију за враћање на старо време поласка. Скупљено је преко 50 потписа, који ће бити предати дирекцији за јавни превоз. Обавештен је и Студио Б. Незадовољство путника је кулминирало када су на станици у Гроцкој ушли контролори БусПлус-а. Умало није дошло и до физичког обрачуна са контролорима. Контролори су напустили аутобус не прегледајући карте. Они су приликом изласка апеловали на путнике да се сви валидирају јер ће бити и укидања полазака, ако се установи да нема путника на појединим поласцима.

Нема коментара:

Постави коментар

Поштовани читаоци, почев од 24 марта 2012 г. коментари ће се објављивати само преко нашег сајта, ради бољег праћења истих. Хвала на разумевању.