недеља, 4. новембар 2012.

Директор “Јавног Комуналног Предузећа” Гроцка поднео оставку?

До наше редакције је стигла информација у току јучерашњег дана да је директор ЈКП Гроцка, господин Мирко Добријевић, поднео оставку на место директора. Како би установили да ли је дата информација тачна, позвали смо господина Добријевића и за нашу редакцију је изјавио :

Па не знам сад те информације, немојте молим Вас. Сачекајте скупштину, па кад буде била скупштина добићете информације. Овако не бих ништа званично.

Овим нам директор ЈКП Гроцка није ни потврдио ни демантовао информацију о оставци. Међу бројним запосленима круже наговештаји да је директор поднео оставку због разноразних неслагања са општинским челницима око вођења предузећа. Од запослених можемо још и чути, да је господин Мирко један од цењених директора и “добар човек “.
Прочитај више ...

1 коментар:

  1. pao prvi sneg ulica hajduk veljka zatvorena ukradena kod objekta vinogradi kriminalac vuković neda žiteljima da prođu do svojih kuća i vikendica postavio metalne šipke i žičanu ogradu i maltretira narod to sve sa svg prozor posmatra inspektor policije koji tu živi i odobrava stav tajkuna kriminalca sudskim putem je donešena odluka da je ulica tu već 50 god.i pripada gradu.sada ni hitna pomoć nemože da prođe.šta radi ta nova vlast stara vlast bila korumpirana a ova nemože da obezbedi normalno funkcionisanje iako znaju da je to ukradenocigansko brdo i ulica hajduk veljka

    ОдговориИзбриши

Поштовани читаоци, почев од 24 марта 2012 г. коментари ће се објављивати само преко нашег сајта, ради бољег праћења истих. Хвала на разумевању.