субота, 15. септембар 2012.

Од недеље 16-ог септембра наплата смс БУСПЛУС сервиса

Након шест месеци бесплатног коришћења, услуга информисања путника о наиласку возила јавног превоза на станицу, познатија као "СМС сервис" почеће са наплатом од недеље 16. септембра. За кориснике мобилних мрежа Телеком и Вип, цена по упиту износиће 2,5 динара без ПДВ, док ће корисници Теленора за ову услугу издвајати 3,0 динара без ПДВ.

- Информисање путника доприноси већој ефикасности читавог система јавног превоза због могућности планирања вожње и преседања. Када путник зна које возило пристиже на станицу може брже да стигне на жељено одредиште тако што ће ући у возило које наилази, направити преседање, а неће губити време на чекање возила које је далеко. Тиме је цео систем јавног превоза ефикаснији, на станицама има мање људи, а возила су растерећенија јер је бољи проток путника у саобраћају. Ова услуга до сада је наишла на велико одобравање грађана. У протеклом периоду дневно је бележено у просеку 800 хиљада упита за обавештење о наиласку возила - наводи се у саопштењу БусПлуса.

Нема коментара:

Постави коментар

Поштовани читаоци, почев од 24 марта 2012 г. коментари ће се објављивати само преко нашег сајта, ради бољег праћења истих. Хвала на разумевању.